Det der startede som en hobby og interesse blev til drømme og håb og udviklede sig slutteligt til en kamp for at opnå det fælles mål; en pladekontrakt og muligheden for om muligt at kunne leve af det der betyder mest: At lave, udvikle og spille musik.

Vejen hertil har været lang, opslidende og fyldt med op og nedture i form af endeløse positive tilkendegivelser og nærved og næsten situationer, men ingen der har villet tage det afgørende skridt og udgive musikken. Gud ske tak og lov for det skal på sin vis siges for dette, da Framecode både internt og eksternt er blevet styrket kraftigt af denne lange proces. Håndklædet blev aldrig tilnærmelsesvis kastet i ringen og mentalt og musikalsk er der sket en kolossal udvikling. I takt med at modgangen voksede steg stædigheden også og i dag høstes de første frugter af det hårde arbejde.

Inspirationen til Framecodes musik spænder vidt. Man vil helst synes at musikken er unik, men paralleller kan selvfølgelig altid drages. Alle fire i bandet har forskellige indgangsvinkler og musikalsk orientering, men mødes dog enigt i midten af rock-genren. Her tænkes bl.a. på U2, Creed, Live, Radiohead, Coldplay, Travis og Pearl Jam.

Som en lettere atypisk ting kan nævnes at Framecode laver musikken først, herigennem bliver sangstemmen dannet og først efter et pænt stykke tid, når der er dannet en følelse og et dybere forhold til nummeret skrives der tekst til det, så at de to ting stemmer fuldstændigt overens. Alle tekster er relevante og bunder i tanker, oplevelser og holdninger fra bandets side. Der bliver ikke skrevet tekster, bare fordi det skal gøres, men fordi det ligger på sinde. Heraf kan f.eks. nævnes at første single, ”Who says I'm right” er en opsang til de mennesker, som lever i et udsigtsløst eller/og uligevægtigt forhold, om enten at gøre noget ved det og komme videre eller stoppe med at brokke sig over det. Et andet nummer, ”I said it all” handler om den helt ulykkelige kærlighed; At have givet slip på den måske eneste ene fordi man ville have mere. Der er en mening og morale i alle teksterne og stemningen i musikken bærer præg af dette.

Kreativiteten og kærligheden til musikken er endeløs. Første single ”Who says I'm right” tegner absolut stilen i det, der er at vente på deres debut-album. Singlen er skrevet af dem selv og produceret i samarbejde med John Fomsgaard og med post-produktion af Chief 1. Albummet lander i slutningen af Februar 2005.

Drengene har allieret sig med det uafhængige STAMP music & publishing (v.Henrik Møllgaard BdN), som fungerer som label, forlag samt management. Den promotionelle del håndteres af det lige så uafhængige Remote Music.

 
           
    Jesper Jørgsholm [Bas + vocals]  
           
    Thomas Michelsen [Drums  
           
  Info & Kontakt: BOOKING:     PROMOTION & PRESSE:  
    STAMP Music & Publishing
Direktør Henrik Møllgaard BdN
Strandvejen 100
2900 Hellerup
Telefon: 39 77 50 20 / 25 13 89 55
E-mail: stamp@stampmusic.dk
WebSite: www.stampmusic.dk
  Remote Music
Nordborggade 9
2100 København Ø.
Phone: [+45] 35 55 44 55
E-mail: karina@remotemusic.dk

 
 
    Foto | Webmaster:        
    Tommy Hartvigsen
hartvigsens webdesign
Telefon: [+45] 26 47 32 33
E-mail: info@hartvigsens.dk
www.hartvigsens.dk
       
          Print side Luk vindue