Om Klai´s Cuisine og historien bag,

"Ta`din egen vin med."

Politikens madanmelder Helle Brønnum Carlsen skrev: "Drømmen om et lille billigt sted med god fransk mad bliver en realitet i Klai's Cuisine på Vesterbro" og gav Klai`s Cuisine 4 kokkehuer
[se anmeldelsen]

Ali Klai indfører som noget helt nyt i København at du kan medbringe din egen favoritvin, eller eventuelt købe vinen i restaurantens egen vinkælder til "butikspris" [se vinkortet].

Inspirationen er hentet fra Montreal, Canada hvor en græker ville åbne en restaurant med spiritusbevilling men af en eller anden årsag blev det ham nægtet at serverer vin og spiritus. På baggrund af dette beslutter han at lade gæsterne medbringe egne drikkevarer med succes.

Senere opnår grækeren fra Montreal  sin bevilling, men finder ingen grund til at ændre konceptet,
"Tag din egen vin med"

I dag eksiterer der restauranter i forskellige prisklasser, som efterlever hans ide og bringer den videre.

Restaurantens åbningstider:
er alle ugens dage fra 17.00 til 24.00,
vi holder gerne længere åbent efter aftale.

Frokost:
kan arrangeres efter aftale.

Hele restauranten kan lejes for lukkede selskaber og der kan arrangeres musik og dans.
Der er plads til 1oo gæster

Klais Cuisine forside
Klai`s Cuisines vinkort
Klais Cusines menukort
Klais Cuisine bordreservation
Klais Cuisine kort og kontakt
 
 
 
 
 
Bring din egen vin med el. køb vinen her til butikspris