FORSIDE    MENU    VIN    DRIKKEVARER    KORT/KONTAKT

 

 

 

 

 


Nordre Fasanvej 52
2000 Frederiksberg

Bordbestilling kun pr. telefon 38 33 52 60

KLAI DINNER Menukort

1 ret |kr. 165.-
2 retter |kr. 195.-
3 retter |kr. 225.-

FORRETTER

”Soupe de poisson Provençale”
Klai´s provençalske fiskesuppe
serveret med ailloli croûtons og emmenthaler.

”Brik aux crevettes“
Filo dej serveret med champignon, rejer og parmesan
ost på plukket salat dertil tomat dressing.

”Mozzarella aux poivrons rouge”
Mozzarella salat serveret med bagt peberfrugt i urter
dertil piccorino dressing.

”Roulade de poulet farcis a la mente”
Kylling roulade med mynthe serveres
med bagte tomater og oliven dressing .


HOVEDRETTER

”Jarret de veau aux quatres epices”
Krydret kalveskank med kanel ingefær muscat nødder
og appelsin serveres med pastinak gulerod blanc.

”Cuisse de lapin a l'ancienne”
Kaninlår i sennep hvidvinssauce
serveret med rodfrugter.

”Caille aux viande de veau”
Farseret vagtel med kalvekød, vild svampesauce
og glaceret rødbeder.

"Poisson du jour"
Dagens fisk
[spørg venligst betjeningen]

Alle hovedretter serveres med dagens kartofler.

DESSERTER

Gateau aux chocolat de ma mere”
En god chocolade kage efter min mors opskrifter.

”Parfait aux cafe“
Kaffe parfait.

”Pomme brulé”
Brændt æbler med grand marnier serveres med is.

"Assortiment de fromages"
Udvalg af fransk oste.



SELSKABER
Vi er åben for forslag til selskaber
og har et separat hyggeligt lokale.