Købmagergade 45, 2+3 sal, 1150 København K.
Tel.: 28 11 25 10 | Email: info@easyletoffices.dk
     
.  FORSIDE
.  OM EASYLET OFFICES
.  SERVICE
.  KONTOR PLAN
.  KONTAKT / KORT
   
.  ENGLISH
   

Om Easylet Offices

 

Mål: - Vores mål er at tilbyde kunderne en flexibel arbejdsplads, at opfylder deres behov og ønsker til et serviceret kontor.
At expandere som forretnings organisation, med tanke på at andre firmaer fra iværksætteren til større organisationer, ikke kun vil være et aktiv for dem, de vil også være et aktiv for os, ved ønsker og behov at udvikle Easylet Offices forretningskoncept.


Kontorerne
Vores kontorere har forskellig størrelse
Det betyder at du kan leje et kontor til en person op til 10+ personers kontorer. Nogle af lokalerne kan lægges samen så de passer til dine behov. Hvert kontor har sit egen telefon, bredbånd and fax liner, der er konfigureret og køreklar, når kontrakten er underskrevet.

Enkel Persons kontor - passende for en person, specielt nystartede der ønsker at få den professionelle start.

To to fem personers kontor – Kontorerne er disponible fra to personers kontorer og opad, disse kontore er designet til at medarbejderne arbejder sammen eller i en team work struktur.

Åben plan kontor – Disse er for større companier, som har behov for mere kontorplads og som f.eks. til undervisnings firmaer.

Hot desk - Bruges til at minimere omkostningerne, dette er ideelt for kontormedarbejderne i et firma, hvor der ikke er behov for at bruge kontoret fuldtid.

Virtual office – Du kan gøre brug alle de adresser vil tilbyder dig. Vi tager i mod mail, fax og post . Udstyrer dig med dit eget nummer, og du har mulighed for at gøre brug af mødelokalerne.


Pictures of offices

Easylet offices | Købmagergade 45, 2+3 sal, 1150 København K.. | Tel.: 28 11 25 10| Email: info@easyletoffices.dk
foto@webdesign